Saturday, April 9, 2011

فراخ بطريقة سهله وجديده جداااااااا

المقادير
فرخه مقطعه تمن قطع
بهارات مشكله(كاري وفلفل احمر وزعتر وبصل بودره وليمون وملح
طماطم مقطعه وبصل وفلفل رومي مقطع

الطريقه
نجيب الفراخ ونقطعها تمن قطع ونشيل منها الجلد وكل الدهون يعني كاننا بنقشرها بالظبط ونجيب البهارات ونتبلها بيها كويس ونقلب عليها الطماطم المتقطعه بس بنشيل منها القشر بتاعها وكمان نضيف الفلفل الرومي والبصل المتقطع ونضيق ربع فتجان زيت ونقلب كويس ونسيبها تتبل في التلاجه لمدة6 ساعات وبعدين نجيب حله وندهنا بالزيت كاننا بنرش بسيط جدا وبعدين هنجيب ورق الفويل ونحط الفراخ وكل الخليط في ونقفله كويس ونحطه في قلب الحله اللي رشناها بالزيت ونسيبها تستوي براحتها خااااااااالص وبعدين قرب ما تستوي نكون مولعين فحم لحد ما يحمر ونحطه في ورقة فويل صغيره ونحط عليها حته سمن تسيحه ونسيبها تطلع ريحة الفحم الحلوه ع الفراخ ونقفل ورق الفويل عليها

بالهنا والشفااااااااااااااااااااااااااا

No comments:

Post a Comment