المقادير
نصف كيلو كبده وممكن قوانص كمان
تلات كوبايه مكرونه لسان العصفور
خمس معالق سمنه وزيت مخلوطين ببعض
ست كوبايه مايه وندوب فيهم مكعب ماجي او شوربة لحم او فراخ
ملح وفلفل وبهارات
اربع بصلات وتلات معالق صلصلة طماطم
ورق لوري وحبهان
الطريقه
نصف كيلو كبده وممكن قوانص كمان
تلات كوبايه مكرونه لسان العصفور
خمس معالق سمنه وزيت مخلوطين ببعض
ست كوبايه مايه وندوب فيهم مكعب ماجي او شوربة لحم او فراخ
ملح وفلفل وبهارات
اربع بصلات وتلات معالق صلصلة طماطم
ورق لوري وحبهان
الطريقه
ننقع الكبده بالخل والفلفل الاسمر ونسلق القوانص بالحبهان وورق اللوريوبعدين نقطعها مكعبات صغيره ونحطها ع جنب ونجيب حله ونحط السمنه والزيت ونحمر لسان العصفورونحطها ع حنب ونحمر في نفس السمنه الكبده ونشوحها شويه وبعدين القوانص والبصل ونشوحهم كويس ونحط فلفل اسود وبهارات وبعدين نضيف لسان العصفور ونقلب شويه وننقل كل الخليط ده في طاجن فخار وبعدين نجيب الشوربه وندوب فيها صلصلة الطماطم ونغليها ع النار وبعدين نضيفها ع طاجن لسان العصفور ونجيب حلقات فلفل اخضر ونقطعها ونرصها ع وش الطاجن وندخله الفرن
بالهناااااااا والشفااااااااااااااااااا
No comments:
Post a Comment