Friday, April 8, 2011

طاجن لسان العصفور بالكبده

المقادير
نصف كيلو كبده وممكن قوانص كمان
تلات كوبايه مكرونه لسان العصفور
خمس معالق سمنه وزيت مخلوطين ببعض
ست كوبايه مايه وندوب فيهم مكعب ماجي او شوربة لحم او فراخ
ملح وفلفل وبهارات
اربع بصلات وتلات معالق صلصلة طماطم
ورق لوري وحبهان

الطريقه

ننقع الكبده بالخل والفلفل الاسمر ونسلق القوانص بالحبهان وورق اللوريوبعدين نقطعها مكعبات صغيره ونحطها ع جنب ونجيب حله ونحط السمنه والزيت ونحمر لسان العصفورونحطها ع حنب ونحمر في نفس السمنه الكبده ونشوحها شويه وبعدين القوانص والبصل ونشوحهم كويس ونحط فلفل اسود وبهارات وبعدين نضيف لسان العصفور ونقلب شويه وننقل كل الخليط ده في طاجن فخار وبعدين نجيب الشوربه وندوب فيها صلصلة الطماطم ونغليها ع النار وبعدين نضيفها ع طاجن لسان العصفور ونجيب حلقات فلفل اخضر ونقطعها ونرصها ع وش الطاجن وندخله الفرن
بالهناااااااا والشفااااااااااااااااااا

No comments:

Post a Comment