المقادير
صدور فراخ مخلية
جزر وكرفس وبصل
توابل( ملح-فلفل -زعتر - كزبرة نشفة-توم مبشور-جنزبيل-قرفة--كركم-شبت اخضر) وبس
كوب سبانخ مطبوخة
نص كوب كريمة مطبوخة
الطريقة
نجيب صدور الفراخ ونزيل الزوائد ونعمل فيها فتحات بالسكينة من الجنب وبعدين نجيب الخضار ونقطعها بالطول اللى هى الجزر والكرفس والبصل ونتبلهم بالتوابل اللى فوق ومش هكتبها تانى
نحشى الصدور بالخضار بعد التتبيل ونقفلها كويس وبعدين نقلبها فى الدقيق ونحمرها فى شوية زبدة صغيرين يعنى
نجيب بقى الزوائد اللى قطعناها من الفراخ ونحطها مع بقيت الخلطة والخضار ونزود توم مبشور ونحمرهم فى الزيت شوية لحد ميدبلو وبعدين نحط الصدور المحشية ونقلب ونحط كوب السبانخ المطبوخة ونسيها تغلى 20 دقيقة وبعيدن نحط نص كوباية الكريمة المطبوخة ونسيبها 10 دقايق ونقلبها وخلاص
والف هنا وشفا
No comments:
Post a Comment