Friday, March 25, 2011

كبده محمره

المقادير
كبده شرائح
2بيضه
3م لبن
ملح-فلفل
بقسماط او رده
زيت غزير

طريقة العمل
نجيب شرائح الكبده ونضعها في الدقيق ع الجنبين وبعدين نجيب البيض ونكسره ونقلب عليه اللبن والملح والفلفل ونقلب كويس ونحط الكبده عليهم ونقلبها بعد ما نحركها في الدقيق ونسيبها شويه في التتبيله دي وبعدين نقلبها في البقسماط او الرده ونغطيها كويس بالبقسماط او الرده ونضعها في التلاجه لمده نصف ساعه وبعدين نجمرها في زيت غزير وسخن
وبالهنا والشفا

No comments:

Post a Comment