المقادير
فرخه مقطعه اربع
بصله كبيره
طماطم مقطعه صغير
معلقه صغيره ملح
معلقه كبيره كاري
معلقه صغيره فلفل اسود
ورق لوري
حبهان
معلقة شطه او حسب ما تحب
الطريقه
فرخه مقطعه اربع
بصله كبيره
طماطم مقطعه صغير
معلقه صغيره ملح
معلقه كبيره كاري
معلقه صغيره فلفل اسود
ورق لوري
حبهان
معلقة شطه او حسب ما تحب
الطريقه
نجيب الفراخ المقطعه ونغرزها بالسكينه ونعمل فيها فتحات ونتبلها من بليل في الصينيه ونحط عليها الكاري والفلفل والملح والشطه والحبهان وورق اللوريومعلقه صلصله حمراوكمان نحط معها البصل والطماطم ونجهز كل ده من قبلها بيوم وبعدين نجيب الصينيه ونغطيها بورق فويل ونحطها في التلاجهشويه وبعدين ندخلها الفرن ويكون الفرن سخن من قبلها وتاخد ساعه في الفرن ونحمرها تحت الشوايه
No comments:
Post a Comment