Friday, March 25, 2011

صينية الفراخ بالكاري

المقادير
فرخه مقطعه اربع
بصله كبيره
طماطم مقطعه صغير
معلقه صغيره ملح
معلقه كبيره كاري
معلقه صغيره فلفل اسود
ورق لوري
حبهان
معلقة شطه او حسب ما تحب

الطريقه
نجيب الفراخ المقطعه ونغرزها بالسكينه ونعمل فيها فتحات ونتبلها من بليل في الصينيه ونحط عليها الكاري والفلفل والملح والشطه والحبهان وورق اللوريومعلقه صلصله حمراوكمان نحط معها البصل والطماطم ونجهز كل ده من قبلها بيوم وبعدين نجيب الصينيه ونغطيها بورق فويل ونحطها في التلاجهشويه وبعدين ندخلها الفرن ويكون الفرن سخن من قبلها وتاخد ساعه في الفرن ونحمرها تحت الشوايه

No comments:

Post a Comment