Friday, April 8, 2011

الهريسه

المقادير
كوب وريع سميد
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
علبة قشطه
نصف كوب حليب بودره
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر

الطريقه
نحط السميد وبعدين الزيت وبعدين الحليب البودره والسكر والبيكنج بودر واخر حاجه القشطه ونقلب كله علي بعضه وبعدين بقي نجيب الصينيه وندهنها بمعلقة طحينه ايوه طحينه متستغربوش وبعدين نحط كل الخليط في الصينيه والسر بقي اننا نحط الصينيه كده زي ما هيا ونغطيها بورق زبده ونحطها في الثلاجه ساعه او اكتر عشان تخمرر وبعدين ندخلها الفرن ونكون جهزنا الشربات ويكون بارد ونسقيها ع طول اول لما تطلع
وبالهنااااااا والشفاااااااااااا

No comments:

Post a Comment