المقادير
كوب وريع سميد
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
علبة قشطه
نصف كوب حليب بودره
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر
الطريقه
نحط السميد وبعدين الزيت وبعدين الحليب البودره والسكر والبيكنج بودر واخر حاجه القشطه ونقلب كله علي بعضه وبعدين بقي نجيب الصينيه وندهنها بمعلقة طحينه ايوه طحينه متستغربوش وبعدين نحط كل الخليط في الصينيه والسر بقي اننا نحط الصينيه كده زي ما هيا ونغطيها بورق زبده ونحطها في الثلاجه ساعه او اكتر عشان تخمرر وبعدين ندخلها الفرن ونكون جهزنا الشربات ويكون بارد ونسقيها ع طول اول لما تطلع
وبالهنااااااا والشفاااااااااااا
كوب وريع سميد
نصف كوب زيت
نصف كوب سكر
علبة قشطه
نصف كوب حليب بودره
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر
الطريقه
نحط السميد وبعدين الزيت وبعدين الحليب البودره والسكر والبيكنج بودر واخر حاجه القشطه ونقلب كله علي بعضه وبعدين بقي نجيب الصينيه وندهنها بمعلقة طحينه ايوه طحينه متستغربوش وبعدين نحط كل الخليط في الصينيه والسر بقي اننا نحط الصينيه كده زي ما هيا ونغطيها بورق زبده ونحطها في الثلاجه ساعه او اكتر عشان تخمرر وبعدين ندخلها الفرن ونكون جهزنا الشربات ويكون بارد ونسقيها ع طول اول لما تطلع
وبالهنااااااا والشفاااااااااااا
No comments:
Post a Comment