Friday, April 8, 2011

طاجن اللحمه البقري

الطريقه
نجيب اللحم البقري ونقطعه مكعبات ونحمرها ع الجنبين بالزيت وبعدين نشيلها ع جنب ونجيب البصل والمشروم والثوم والبهارات ونحمرهم في نفس الزيت وبعدين نجيب طاجن ونحط اللحمه النتحمره والبصل والمشروم وتغطي الطاجن بورق الفويل ونحط كوب مايه مغليه عيله ونغطيه كويس بالورق الفويل وندخلها الفرن وبعد ما تستوي وبعدين نخرجه من الفرن ونحط ملح وكوباية كريمه ونقلب كويس وندخلها الفرن تاني لحد ما تنشف شويه ونخرجها من الفرن ويبقي طعمه تحفه مع الرز الابيض

بالهناااااااااااااا والشفاااااااااااااااااا

No comments:

Post a Comment