Friday, April 8, 2011

صينية فراخ بس جديده

المقادير
صدور فراخ مستويه
بصل مفروم
ثوم مفروم
بقدونس مفروم
فلفل رومي مفروم
ملح وفلفل
بطاطس وبدنجات مقطع ومتحمرين قبل كده ع شكل دواي
ر
الطريقه
نقلب البصل المفروم مع الثوم المفروم بشوية زيت ع النار وبعدين نحط الفلفل الرومي المفروم ونقلب وبعدين نقطع الفراخ المستويه نساير ونقلب كويس وبعدين نضيف البقدونس المفروم وكمان بصل اخضر مفروم ونقلبهم شويه وطبعا ملح وفلفل وبهارت وبعدين نطفي النار عليهم ونجيب بقي البدنجان والبطاطس اللي متقطعيت دواير ومتحمرين من قبل كده ونرصهم ع الخليط السابق ده بعد ما نحطه في الصينيه ونجيب طبق فيه قشطه ونزود تلات معالق جبنه سايله ونقلبهم كويس ونحطهم ع وش الصينيه وندخلها الفرن وهتطلع لونها احمر وجميل

بالهنااا والشفاااااااااااااااااااا

No comments:

Post a Comment